Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Ring oss direkt 072-8535182 eller mejla info@1337logistics.se

"1337 erbjuder ett helhetskoncept för vår logistik och det fungerar utmärkt"

-

Jaktstil

Jaktstil Scandinavia AB bildades när de jaktintresserade ägarna märkte att det saknades en webbutik som fokuserade på ett nischat sortiment för jägare och naturmänniskor. Med inspiration från England försöker webbutiken Jaktstil.se nu att göra jaktmode tillgängligt för alla – utan att tumma på varken stil eller kvalitet.

I december 2018 lanserades webbutiken Jaktstil.se. De jaktintresserade ägarna var medvetna om att jaktmode hade ett ganska dåligt rykte om sig och ofta beskrevs som ”pretentiöst och dyrt”. Det här var något som Jaktstil.se ville ändra på.

Ägarna har arbetet hårt för att webbutiken ska erbjuda jaktkläder till ett rimligt pris, men fortfarande ha en snygg stil och bra kvalitet. Samtliga produkter som finns tillgängliga är handplockade från olika länder och leverantörer. Webbutikens inspiration kommer främst från England där marknaden för jaktmode är betydligt större än i Sverige, men ägarna är ständigt på jakt efter nya inspirationskällor.

Sedan starten 2018 har företaget växt stadigt och kunderna återfinns över hela Sverige. Från början hade Jaktstil lager och kontor på skilda platser i Stockholmsområdet, men efter ett tag insåg ägarna att upplägget inte var det bästa för deras logistik - snarare motsatsen. 

Mikael Erlandsson, VD för Jaktstil, berättar:

- Vi var nya och hungriga och funderade kanske inte så mycket över problematiken med vår logistik till en början. I maj månad 2019 deltog vi på jaktmässan Elmia Game Fair i Jönköping och där kom vi i kontakt med 1337 Logistics. Vi diskuterade våra logistikproblem med dem och sedan gick det undan.

I juni använde Jaktstil en vecka för att upprätta ett avtal med 1337– och en vecka senare var alla deras produkter på plats i Småland.

- Allting gick otroligt fort. Att synkronisera våra affärssystem gick på en eftermiddag och hela logistikaffären var förvånansvärt enkel och smidig. 1337 erbjuder ett helhetskoncept för vår logistik och det fungerar utmärkt.

I Värnamo tar 1337 emot Jaktstils ordar via ett affärssystem som sedan hanteras av 1337s personal. De plockar, packar och ser till att ordern går iväg enligt överenskommelse och därmed når beställaren i utlovad tid. 1337 Logistics ansvarar även för transporterna.

- Vi har på så sätt fått ta del av ett förmånligt fraktpris. Vi har redan sett effekter av vår logistiksatsning. Kundnöjdheten har ökat sedan lagret flyttades från oss till 1337 Logistics och överlag känns allting väldigt mycket smidigare. Samarbetet med 1337 har fungerat perfekt!