Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Ring oss direkt 072-8535182 eller mejla info@1337logistics.se

”Häftigt att våra klassiska leksaker distribueras med en högteknologisk lagerlösning.” Ylva Thimour, ägare av Kurragömma

-

Kurragömma

För Ylva Thimour började allt på Instagram hösten år 2019. Boråsbutiken Kurragömma, som Ylva hade följt på Instagram under så många år, skulle stänga ner sin fysiska butik. Nyheten fick Ylva via appen och det var startsignalen för hennes Kurragömmaresa. Hon köpte upp Kurragömmas e-handel med målet att driva butiken i samma anda på nätet. Med fokus på den magiska leken.

Det unika med Kurragömma är butikens huvudtema dockor. Det välkända spanska dockmärket LLorens finns här i ett stort antal varianter dockor och det är Kurragömma ensam om att erbjuda i Sverige. Likaså är dockorna Rubens barn, och tillbehör till dessa, oerhört populära i Kurragömmas sortiment. Även det övriga sortimentet av leksaker, såsom bilar, träleksaker, doppresenter, nallar och barninredning, är noga utvalt från olika delar av världen. Utbudet består också av ett stort sortiment av ekologiska leksaker. Det som alltid har lockat Ylva är de klassiska leksakerna – de som kan gå i arv i generationer tack vare sin fina kvalitet och sin klassiska design.

Kurragömma satsar på bästa möjliga kundupplevelse och här kommer 1337 Logistics in i bilden. 
 

Kombinationen av sortiment och snabb leverans

Ylva säger att de två viktigaste parametrarna för Kurragömmas kunder så klart är kombinationen av sortiment och leverans. Logistiken ska gå fort och det är en av många anledningar till att Kurragömma tog steget in till en 3PL-partner. Tidigare hade Ylva och hennes familj upplåtit utrymme hemma för att kunna packa paket till sina kunder. Kvällar, helger och semestrar gick åt till att plocka, packa och skicka. Nu kan Ylva istället följa kundorderna från beställning på hemsidan till avgång från lagret. Hon poängterar frihetskänslan detta ger samt den större möjlighet hon nu har att kunna fokusera på sälj och kundvård. 
 

Tillgång till flera transportörer

Förutom den snabba leveransen ser också Ylva positivt på att Kurragömma genom 1337 Logistics har tillgång till flera fraktalternativ och olika transportörer, vilket Kurragömma inte hade haft på samma sätt om Ylva hade haft kvar lagret hemma. Hon betonar också att hon nu kan vara mer flexibel gällande produkterna, eftersom hon kan skala upp sortimentet. Med ett lager hemma hade det inte varit möjligt. 
 

Lagerautomation som högteknologisk lagerlösning

En stor del av Kurragömmas sortiment lagerhålls i 1337 Logistics AutoStore-anläggning. Vid beställning plockar en lagerrobot fram de leksaker som ska skickas till kunden och levererar sedan leksakerna till en packstation där ordern packas för att därefter gå iväg till kunden.
- Häftigt att våra klassiska leksaker distribueras med en högteknologisk lagerlösning, säger Ylva.  

Ylva uttrycker att det är en go känsla när hon ser att alla inkomna order har gått i väg i tid till hennes kunder.
- En fantastisk känsla när det bara händer och man inte har engagerat sig i logistiken. Och det går otroligt fort hos 1337 Logistics.

Här läser du mer om Kurragömma.