Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Ring oss direkt 072-8535182 eller mejla info@1337logistics.se

Lagerhållning

Vårt lager ligger vid Bredasten i Värnamo - ett superstrategiskt läge direkt i anslutning till både E4:an och Riksväg 27. Vi valde just den här platsen för att det är ett perfekt läge där vi kan nå hela 80 procent av Nordens befolkning på mindre än 24 timmar. Vi når de större städerna i Norden - Stockholm, Oslo och Köpenhamn - på sex timmar. 

Artiklar som lagras styckvis och som har en volym som understiger 18 liter, kommer att lagras i den automatiserade anläggningen (se Automation). Produkter som är större än 18 liter, eller som överskrider de maximala måtten 58x36x31 cm, kommer att lagras på pallar och i hyllor för manuellt plock. Även buffertvolym av artiklar lagras på pall. Dessa används sedan för att fylla på lagerplatserna som vi plockar ifrån (i automationen, i hyllorna eller från pallarna).

På lagret sker löpande inventering av plockplatserna. Detta sker i själva plockmomentet när systemet förväntar sig att plockplatsen blir tom. En gång per år sker så kallad helinventering av lagret.

Du betalar alltid endast för den yta du utnyttjar.

Är du ute efter en helhetslösning för din logistik?

Läs mer om vår helhetslösning (7PL) för tredjepartslogistik!

Want to know more?