Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Ring oss direkt 072-8535182 eller mejla info@1337logistics.se

Konsulting & Systemlösningar

Känner du att du behöver effektivisera din logistik, men du vet inte riktigt vart du ska börja? Har du gamla systemlösningar som behöver bytas ut, men du känner dig osäker på vilken lösning som är den bästa? 

Som ett komplement till den operativa logistiken som vi bedriver på 1337 Logistics kan även vårt huvudbolag Zimply Solved hjälpa dig och ditt företag med andra frågor som berör företagets logistik. Zimply Solved består av ett gäng erfarna och duktiga logistikkonsulter som dagligen jobbar med att effektivisera och förbättra företags logistik. Här får du ta del av skräddarsydda lösningar som passar just dig och ditt företag - och de kan hjälpa till med allt från projektledning och automationslösningar, till Power BI-rapporter och tekniskt stöd

Zimply erbjuder också en rad systemlösningar som kan underlätta din verksamhet. Det här passar dig om du känner att papper och penna inte längre fungerar, och om du är trött på omoderna och krångliga system. Zimply kan hjälpa dig att följa upp och öka effektiviteten i din lagerverksamhet. 

Låter det som något för dig? 

Vad roligt! Besök gärna Zimply Solveds hemsida för mer information vad de kan hjälpa dig med.