Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Ring oss direkt 072-8535182 eller mejla info@1337logistics.se

Trycket inom modern logistik har aldrig varit högre än nu. Newsec skriver i sin höstrapport Storage is the new black att logistik är det snabbast växande delsegmentet och att det råder stor brist på logistikytor i Norden. Behovet av logistiktjänster kommer fortsätta att öka och drivs främst av digitaliseringen, den starka e-handeln och den expanderande efterfrågan av last mile-leveranser. Att e-handeln och industrin efterfrågar fler och mer omfattande logistiktjänster är något 1337 Logistics känner av. 

- Vi märker av denna uppåtgående trend och fortsätter att möta våra kunders växande behov av logistiktjänster, säger Roger Hallberg, VD på 1337 Logistics hypermoderna logistikcenter i Värnamo. Många av anläggningens processer är automatiserade, vilket är grundbulten i anläggningens höga kapacitet. 

Tillgänglighet, flexibla leveranser, returer, hållbarhet och stort konsumentfokus är något 1337 Logistics jobbar hårt med. 

-Vi sätter även våra kunders kunder högt och arbetar ständigt med strategier för att våra kunder ska nå skalfördelar tillsammans med oss, fortsätter Roger. Hög kvalitet, precision och transparens är med oss hela vägen. Vi vill växa med kunden. 

-Vi erbjuder en helhetslösning av våra kunders logistik. Vi koordinerar, analyserar och utvecklar lösningar. Och smarta lösningar, det har vi gott om på lager! betonar Roger Hallberg med ett skratt. 


Behöver du hjälp med din logistik? Välkommen att komma i kontakt med Roger på info@1337logistics.se