Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Ring oss direkt 072-8535182 eller mejla info@1337logistics.se

Om oss

Hur uttalas 1337?

Vad är 1337 för namn egentligen? Har du erfarenhet av online-spel gör du kanske kopplingen direkt.
Men för dig som tycker att namnet känns aningen märkligt kommer här förklaringen.

Låt oss ta det från början. Under 1980-talet uppstod ett språkbruk i online-kulturen. Man ville kategorisera avancerade spelare från nybörjare och därför utvecklade man ett sifferspråk som för de invigda avslöjade vilken kategori man tillhörde. Slå in 1337 på en miniräknare och läs sedan ordet upp och ner. Då står det LEET, vilket är synonymt med Elit.
Vi heter alltså Elit Logistics även om vi stavar det 1337 Logistics.

Varför har vi valt att heta så? Helt enkelt för att vi vill kategorisera oss bland alla logistikföretag. Vi har lång och bred erfarenhet av lager, logistik- och retail-verksamhet.

Vår historia

Fem engagerade arbetskamrater med visioner och ambitioner bestämde sig för att sätta planerna i verket och starta eget med fokus på logistik.

Året var 2017. Med lång och bred erfarenhet av lager, logistik- och retail-verksamhet hade vi under tidigare karriärer gjort allt ifrån att “lossa” lastbilar i butiker till att bygga Europas modernaste automationsanläggning. Koncept för slutkundsleveranser och designade systemlösningar för returhantering bar våra namn. Framräknade algoritmer för att effektivisera plockmoment i driften på lagret likaså. Vi hade alla varit ledare och specialister. Nu var det dags att göra något eget – och som det fungerade! Raketstart är nästan för litet ord. Företaget vi startade heter Zimply Solved och det är idag en av våra partners. Vi kände nämligen att just den operativa logistiken brinner vi lite extra för, så därför startade vi ännu ett företag. År 2019.

1337 Logistics – we follow your orders.

Andreas Thimour

Andreas Thimour

Chief Executive Officer
Roger Hallberg

Roger Hallberg

Chief Operating Officer
Robert Johansson

Robert Johansson

Chief Information Officer
Cuong Lien

Cuong Lien

Chief Commercial Officer
Josefin Karlsson

Josefin Karlsson

Chief Innovations Officer