Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Ring oss direkt 072-8535182 eller mejla info@1337logistics.se

"Samarbetet med 1337 Logistics har varit absolut fantastiskt! 10 poäng, helt klart."

-

Organista

Ibland handlar det helt enkelt om att kasta sig ut i det okända. Om att våga, testa och se vad som händer. Exakt det gjorde Linn Herbertsson när hon bestämde sig för att försöka lösa ett problem som hon länge hade funderat på. Nu skulle det vara slut på stökiga resväskor – Organista skulle skapa ordning och reda!

Linn Herbertsson har alltid gillat struktur, att ha ordning och reda. När hon själv pratar om det så säger hon att hon har ”en släng av OCD”. Ett problem som ständigt återkom – och där det var nästintill omöjligt att undvika kaoset – var varje gång hon skulle åka ut och resa. Hur ska man kunna undvika en stökig resväska när det bara finns två stora fack att använda för all sin packning? Är det ens möjligt?

Hon gjorde sitt bästa och packade med gamla plastpåsar. När det inte fungerade letade hon efter stora necessärer som hon kunde använda för att dela upp resväskan i olika sektioner. Men det spelade ingen roll – och en stökig resväska förblev ett stressmoment för tjejen från Skåne.

– Jag tänkte att det måste finnas något bättre sätt att göra det på.

Det var då Organista föddes.

I mars 2019 lanserade Linn Herbertsson sitt varumärke Organista och släppte en serie med produkter som var utformade för att underlätta organiseringen i resväskor. Produkterna mottogs väl på marknaden och hennes e-handelsföretag fick en raketstart. Redan efter tre månader hade Organista växt så pass mycket att Linn varken hade tid eller plats att förvara och packa produkterna i sin lägenhet i Stockholm.

– Jag förstod att det inte var hållbart i längden för mig att ha halva lägenheten full av produkter. En kollega till mig här i Stockholm rekommenderade Zimply Solved, partner till 1337 Logistics, så jag tog kontakt med dem direkt.

I juni hyrde Linn en bil, packade in sina varor från lägenheten till bilen och körde ner till Småland. Där lämnade hon över sina produkter till 1337 Logistics och ett lyckat samarbete tog sin början.

Sedan dess har 1337 Logistics bistått med lagerhållning och haft ansvaret för Organistas plock och pack. 1337:s partner Zimply Solved har också gått in i en konsultroll med ambitionen att effektivisera hela logistikflödet.

– Det var jobbigt för mig att lämna över till 1337, men jag vet att det var nödvändigt för att Organista skulle kunna växa som företag. Nu har jag möjligheten att fokusera på att utveckla och att marknadsföra produkterna istället. Samarbetet har verkligen varit absolut fantastiskt! 10 poäng, helt klart. Jag kan egentligen inte komma på något som är eller har varit dåligt. Det tycker jag säger en hel del om hur smidigt samarbetet har funkat mellan oss.

– När jag letade efter en 3PL-partner som kunde hjälpa mig med min logistik utgick jag huvudsakligen ifrån tre kriterier – god kommunikation, bra priser och en tydlig struktur. 1337 Logistics har verkligen levererat på alla dessa plan. Sedan måste jag också säga att det är väldigt häftigt att få vara med på resan som 1337 håller på att göra nu med sitt nya, automatiserade lager i Värnamo. På ett sätt känns det som att vi växer tillsammans.

Här läser du mer om Organista.