Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Ring oss direkt 072-8535182 eller mejla info@1337logistics.se

Under Your Skin

Under Your Skin Sweden AB är namnet på ett e-handelsföretag med stort fokus på hållbara hudvårdsprodukter. Det du applicerar på din hud hamnar så småningom under den. Under Your Skin är därför extremt noggranna med innehållet i sina förpackningar. Företaget tillverkar hudvårdsserier fria från skadliga kemikalier och cancerogena ämnen. Och de är lika noggranna med förpackningarna, till exempel är de återvinningsbara flaskorna tillverkade av sockerrör. Hudvårdsprodukterna transporteras till konsumenter och B2B-kunder i hela Europa.

Christina Hahn, delägare Under Your Skin, berättar:

”Vi brukar säga att vi säljer revolution på flaska. Med det menar vi att vi säljer hud- och hårvårdsprodukter helt fria från skadliga kemikalier. För att göra en lång men underbar historia kort så hade min dotter tidigare en hormonell obalans. Under ett retreat i Indien upptäckte vi att symptomen försvann vid balanserad kost och uteslutande av tveksamma kemikalier – även i hudvård. När vi gjorde efterforskningar i hudvårdsbranschen insåg vi att lagarna ligger långt efter och vi bestämde oss då för att skapa Under Your Skin som ett bevis på att det går att producera hållbara, naturliga produkter utan att tumma på kvalitet eller känsla.

Vår e-handel har varit igång sedan september 2018 och vi växer stadigt. Hud- och hårvårdsserierna levereras till hela Europa och bland våra kunder finns både B2B och konsumenter.

Tillsammans med Zimply Solved och deras partner 1337 Logistics har vi ett mycket gott samarbete.

De erbjuder ett helhetskoncept för vår logistik och det fungerar utmärkt, måste jag säga. Via affärssystemet tar de emot våra order som sedan hanteras av Zimplys personal. De plockar, packar och ser till att ordern går iväg enligt överenskommelse och därmed når beställaren i utlovad tid.

Vi upplever att 1337/Zimply precis som vi alltid sätter kunden i fokus. Jag menar inte enbart att de tänker på oss – nej, de har även våra egna kunder i fokus. Förutom det så upplever jag arbetet som väldigt smidigt och flexibelt. Kompetensen är hög och vi upplever en anpassningsbarhet som faktiskt får oss att växa tillsammans.”