Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Ring oss direkt 072-8535182 eller mejla info@1337logistics.se

Under Your Skin

För flera år sedan gjorde Christina Hahn och hennes dotter Lovisa en resa som skulle förändra hela deras liv. Nu vill mor och dotter sprida vidare kunskapen som de lärde sig i Indien – och detta genom att sälja revolution på flaska.

När Christina och Lovisa Hahn satte sig på flygplanet till Indien hade de mycket att se fram emot – tre veckor på ett ayurvedisk retreat där dagarna skulle spenderas med yoga, akupunktur och avkoppling.

- För att göra en lång men underbar historia kort så hade min dotter tidigare en hormonell obalans. Under ett retreat i Indien upptäckte vi att symptomen försvann vid balanserad kost och uteslutande av tveksamma kemikalier – även i hudvård, berättar Christina Hahn, delägare för Under Your Skin.

Väl hemma fick Christina Hahn och hennes dotter Lovisa en idé – och idag har denna idé blivit verklighet. Tillsammans driver de nämligen e-handelsföretaget Under Your Skin som fokuserar på att producera hållbara hudvårdsprodukter.

- När vi gjorde efterforskningar i hudvårdsbranschen insåg vi att lagarna ligger långt efter och vi bestämde oss då för att skapa Under Your Skin som ett bevis på att det går att producera hållbara, naturliga produkter utan att tumma på kvalitet eller känsla

Deras hudvårdsserier är helt fria från skadliga kemikalier och cancerogena ämnen och företaget är extremt noga med innehållet i sina produkter. Ett hållbarhetstänk genomsyrar hela verksamheten – ända ner till de återvinningsbara flaskorna som tillverkas av sockerrör.

”Vi upplever en anpassningsbarhet som faktiskt får oss att växa tillsammans”

Tillsammans med 1337 Logistics transporteras Under Your Skins produkter till konsumenter och B2B-kunder över hela Europa.

– Vi har haft ett väldigt bra samarbete tillsammans med Zimply Solved och deras partner 1337 Logistics. De erbjuder ett helhetskoncept för vår logistik och jag måste säga att det fungerar alldeles utmärkt.

1337 Logistics tar emot företagets order via ett affärssystem och som sedan ser de till att orden går iväg enligt överenskommelse och på så sätt når beställaren i utlovad tid.

– Vi sätter alltid kunden i fokus och det upplever vi även att 1337 gör. Jag menar inte enbart att de tänker på oss – nej, de har även våra egna kunder i fokus. Förutom det så upplever jag arbetet som väldigt smidigt och flexibelt. Kompetensen är hög och vi upplever en anpassningsbarhet som faktiskt får oss att växa tillsammans.

Här läser du mer om Under Your Skin.